Botiga online de productes delicatessen gourmet

Idees originals per a regalar

Si elaboro regals que em sorprenguin, m'emocionin i m'enamorin a mi mateixa,
a l'hora de regalar-los, els meus clients sorprendran, emocionaran i enamoraran

Guillermina

Amb afecte, manyaga i cura, només d'aquesta manera elaboro cada estoig gourmet, un regal pensat des del detall i l'exclusivitat de productes delicatessen únics.

Dins de l'univers d'Internet he creat aquest petit racó gourmet, un espai dedicat al culte del sabor, de la qualitat i l'originalitat, on puc bolcar prop dels 30 anys d'experiència en la gastronomia gourmet delicatessen.

Els convido a deixar-se seduir per un univers ple d'aromes i sensacions. Si busquen fer un regal original, diferent i únic, els estoigs gourmet de Guillermina Regals segur que sorprendran.

L'amor és un privilegi que se'ns va donar,
l'amor incondicional és el millor regal que podem donar.


Des d'aquesta botiga gourmet online desitjo firmament que puguis bolcar aquest sentiment expressat a través d'un regal que emocioni i sorprengui aquesta persona tan especial.

regalos gourmet online

GUILLERMINA REGALOS

  El detalle Gourmet,
BARCELONA, 08001, (BARCELONA)

  677011234

Pot posar-se en contacte amb Guillermina Regals, la seva botiga online de productes gourmet, emplenant i enviant el següent formulari

Ben aviat respondrem a la seva consulta. També pot sol·licitar-nos el seu estoig de productes gourmet completament personalitzat. → Sol·liciti informació Clic Aquí

GUILLERMINA DETALLEGOURMET, S.L

Teléfono: 620504514
E-mail: infodetallegourmet.com
BARCELONA

 

Condicions legals