Macaguifama -ERIC 5V

COUPAGE: 20% Picuda. 20% Hojiblanca. 18% Picual. 22% Arbequina. 20% Lechin

9,95 €

Peso

- +

La comarca natural de Priego, està situada al Sud-est de la província de Còrdova i en ella s’elabora possiblement uns dels millors olis verges extra del món. MACAGUIFAMA. Un oli amb sabor de tradició. Aquest suc natural d’olis neix del coupage de cinc varietats d’olives.

Picuda: Olis de color groc, aromàtics, afruitats i dolços.
Hojiblanca: Olis daurats, tenint una tonalitat que va del groc al verd, són d’una qualitat extraordinària i resulten suaus al paladar.
Picual: Olis grocs verdosos, afruitats aromàtics i lleugerament amargs.
Arbequina: Produeix olis afruitats, entre verdosos i groguencs, amb aromes a poma i ametlles fresques suaus i dolces. Amarguen i piquen molt poc, presentant una gran suavitat.
Per la seva composició són olis bastants delicats enfront de l’oxidació.
Lechin: És un oli fluid de sabors vegetals, amargor mitjà i un progust a ametlla verda en boca.

L’oli d’oliva verge extra MACAGUIFAMA s’obté mitjançant la primera pressió en fred d’olives seleccionades de les varietats ja esmentades.
En la seva elaboració només s’utilitzen procediments mecànics, els quals conserven el sabor, l’aroma i les característiques del fruit del qual procedeix.

El coupage de suc d’oliva MACAGUIFAMA és de color verd intens, la seva aroma és afruitada intensa i fresca, sent fluida i agradable la sensació d’untuositat que s’obté en degustar-ho. En boca es mostra potent, verda, i al final una mica picant.